Elektrisch rijden

Informatie over batterijhuur, verzekeren en elektrisch rijden

Belangrijke mededeling: Verlengde wachttijden

We ervaren momenteel een ongewoon hoog volume aan vragen. We begrijpen dat dit tot langere wachttijden kan leiden dan u van ons gewend bent. Wees gerust dat ons team er alles aan doet om uw vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bestaande batterijhuur overnemen

Wanneer je ervoor kiest een elektrische auto te gaan rijden, heb je te maken met de batterij van de auto. Mocht je een tweedehandse Renault Z.E. hebben aangeschaft met een huurconstructie op de batterij, dan dien je hiervoor een batterijhuurcontract af te sluiten door deze over te nemen.

Download overdrachtsformulier

bekijk hier de batterijhuurvoorwaarden

Prijzen batterijhuur

Mobilize Financial Services biedt je een passende huurovereenkomst op basis van het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, ongeacht de looptijd van het contract. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Prijzentabel

Renault ZOE

Renault Kangoo Z.E.

Renault Twizy

Neem contact op

Batterij kopen

Bij de overname van een bestaande Renault ZE is het essentieel om te weten dat de batterijhuur moet worden overgenomen voordat de batterij kan worden gekocht. Neem contact met ons op voor meer informatie over de batterijhuurprocedure en de mogelijkheden voor de aanschaf van de batterij.

Batterij kopen

bekijk hier de batterijhuurvoorwaarden

Verzekering bij batterijhuur

Bij een batterijhuurcontract is een batterijverzekering verplicht. Indien dit niet mogelijk is bij uw huidige verzekeraar biedt Mobilize Financial Services dit ook aan.

Verzekeren bij MFS is alleen mogelijk i.c.m. een batterijhuurcontract.

  • Renault ZOE € 9,35 p/m
  • Renault Twizy € 4,95 p/m
  • Renault Kangoo Z.E. € 9,90 p/m

Neem contact op

bekijk hier de verzekeringsvoorwaarden

Schade melden

Elk schadegeval dient bij ons gemeld te worden binnen 48 uur, per aangetekend schrijven met bewijs van ontvangst waarin het ingevulde en getekende Europese schadeformulier mee wordt verstuurd.

Zonder het Europese schadeformulier kunnen wij de schade niet afwikkelen en het huurcontract niet ontbinden.

Schade melden

Op zoek naar een overdrachtsformulier voor een bestaand batterijhuurcontract?

download overdrachtsformulier

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden

Vanwege veiligheids- en autorisatieredenen verband houdende met de commercialisering van elektrische voertuigen, kan de verwijdering, installatie en reparatie van batterijen alleen plaatsvinden bij een erkende Renault Z.E. dealer. Batterij opsturen voor een recycling kan eveneens alleen plaatsvinden bij een erkende Renault Z.E. dealer.

zoek uw dichtstbijzijnde Renault-dealer

Als u de batterij huurt ben u geen eigenaar van de batterij van de auto. U kunt alleen eigenaar worden door de batterij over te kopen. U kunt een verzoek indienen om deze over te nemen via ons contactformulier.

neem contact met ons op

De looptijd van de batterijhuur wordt stilzwijgend verlengt. Deze stopt pas op het moment dat u de auto verkoopt of overdraagt. U wordt tijdens de huur van deze batterij dus geen eigenaar na een aantal jaar.

Voor de status van uw batterijhuur kunt u contact opnemen met uw officiële Renault-dealer.

zoek uw dichtstbijzijnde Renault-dealer

Neem contact op met Route Service op 088-3035303 binnen Nederland.

Contact

Heb je een vraag of kunnen we je met een ander onderwerp helpen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

© Mobilize Financial Services 2024