Mobilize Financial Services Nederland

Mobilize Financial Services Nederland, de Nederlandse dochteronderneming van de Mobilize Financial Services -groep (100% dochteronderneming van de Renault-groep), is de huisbankier van de merken Renault, Dacia en Alpine voor de Renault-groep.

Wij ondersteunen klanten van de merken Renault, Dacia en Alpine bij het financieren en leasen van hun auto, nieuw of gebruikt.

wat wij doen

Wij streven om de aankoop en het gebruik van nieuwe en gebruikte voertuigen te vereenvoudigen, dankzij een aanbod van gevarieerde producten en services die zich aanpassen aan ieders behoeften en die het mogelijk maken om de autokosten beter te beheren.

Om de toegang tot voertuigen van het merk Renault en Dacia te volgen, heeft Mobilize Financial Services een reeks financierings-, verhuur- en verzekeringsproducten.

bij ons werken

Renault Nederland

Werken bij Mobilize Financial Services betekent werken voor vooruitstrevend merk. Een innovatief bedrijf in het hart van de Automotive in nauwe samenwerking met Renault, Dacia, Mobilize, Nissan en Mitsubishi Motors. Als je bij Mobilize Financial Services werkt, ontwikkel je je vaardigheden als onderdeel van professionele en toegewijde teams. Leren, delen, groeien en slagen zijn de vier dimensies van de ervaring die we onze medewerkers bieden.

Raadpleeg onze vacatures

© Mobilize Financial Services 2024