Ontdek de mogelijk van Mobilize Charge Pass, Smart Charge en Laadstations

Mobilize is het vierde merk binnen Renault Group. Na Renault, Dacia en Alpine is Mobilize er om te voorzien in duurzame en slimme mobiliteitsoplossingen voor de toekomst. Mobilize ondersteunt jou en je elektrische voertuig, waar je ook naartoe gaat. Van een Mobilize laadstation, Mobilize smart charge tot aan de Mobilize charge pass.

Mobilize Charge Pass

Optimale dekking in Europa, gratis aan te vragen en voordelig laden

Rijd door heel Europa met een elektrische auto, waar en wanneer je maar wilt.

Met de Mobilize Charge Pass vind je altijd een laadpunt in de buurt (meer dan 700.000 in heel Europa!). Nu ook verkrijgbaar met een maandelijks opzegbaar abonnement met o.a. 40% korting bij IONITY-snellaadstations.

Via jouw My Renault-app, koppel je de Mobilize Charge Pass aan een creditkaart en de app begeleid je naar het dichtstbijzijnde laadpunt.

Lees meer op de site van Mobilize Beyond Automotive

Mobilize Smart Charge

Slim laden met duurzame energie tegen de laagste kosten

Verlaag je totale elektriciteitsrekening: laad vooral tijdens de daluren in combinatie met een dynamisch energiecontract. Draag bij aan het optimaliseren van hernieuwbare energie Eenvoudig! Slimme software (AI) beheert automatisch het opladen met jouw laadstation tegen de beste condities Registreer jouw elektrische Renault in de My Renault app, download de Mobilize Smart Charge app en verbind jouw auto met de app.

Bepaal je laadinstructies en plug de laadkabel in!

Lees meer op de site van Mobilize Beyond Automotive

Mobilize Laadoplossingen

Advies op maat & vakkundig geïnstalleerd zonder verrassingen

Zorgeloos! De laadstations van Mobilize zijn toekomstbestendig, betrouwbaar, veilig en worden door onze erkende installateurs binnen 45 dagen opgeleverd.

Benader jouw dealer of bezoek onze website en vraag direct een offerte aan:

Lees meer op de site van Mobilize Beyond Automotive

┬ę Mobilize Financial Services 2024